Περί ημών ο λόγος

20Ιούν

 

Το ξενοδοχείο μας βρίσκεται στην πανέμορφη τοξωτή παραλία της Αγίας Άννας στη Β. Εύβοια ανάμεσα στα καταγάλανα νερά του Αιγαίου και στο πανέμορφο πευκόδασος που αγκαλιάζει όλη την παραλία, από τις υπώρειες του Καρακόλιθου έως τις παρυφές του Γεροβουνού.Λειτουργεί ως οικογενειακή επιχείρηση από το 2000 και έχει φιλοξενήσει χιλιάδες οικογένειες οι περισσότερες από τις οποίες συνεχίζουν να μοιράζονται τον πολύτιμο χρόνο των διακοπών τους με εμάς.Τοποθετημένο στην μέση του μεγάλου πεζόδρομου με άμεση πρόσβαση στην παραλία, δίπλα στην πλατεία με την παιδική χαρά, προσφέρει μοναδική ασφάλεια στις οικογένειες που έχουν παιδιά και θέλουν να πηγαινοέρχονται στην θάλασσα χωρίς τον φόβο των αυτοκινήτων.

 

 

 

 

 

 

Οι επισκέπτες, οι οποίοι έρχονται για παραθερισμό στην παραλία της Αγίας Άννας, θα επιλέξουν το ξενοδοχείο μας γιατί:

  • Προσπαθούμε αδιάλειπτα να παρέχουμε ποιοτική εξυπηρέτηση υψηλού επιπέδου σε όλους τους πελάτες ξεχωριστά, εκπαιδεύοντας σωστά το προσωπικό και ιδιαίτερα τους υπαλλήλους πρώτης γραμμής που έρχονται σε επαφή με τους επισκέπτες, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στη σωστή επικοινωνία και στον διάλογο.
  • Προσπαθούμε ώστε οι διαδικασίες (από το πρώτο τηλέφωνο της κράτησης μέχρι και την ημέρα της αποχώρησης), να είναι ιδιαίτερα φιλικές προς τους επισκέπτες, ώστε να εξασφαλίζεται η παράδοση μιας ποιοτικής υπηρεσίας.
  • Δεσμευόμαστε μαζί με το προσωπικό στην εξυπηρέτηση του πελάτη μέσα από συγκεκριμένα πρότυπα και μέτρα της επιθυμητής εξυπηρέτησης με στόχο να επιτευχθεί η βέλτιστη εξυπηρέτηση και η μέγιστη ικανοποίηση των πελατών.
  • Προσπαθούμε ώστε η επικοινωνία με τον επισκέπτη να είναι κατά το μέγιστο δυνατό απλή και πλήρως κατανοητή, μέσα από την ενεργητική και προσεκτική ακοή, προκειμένου να εξασφαλιστεί η σωστή ενημέρωση για την παροχή της υπηρεσίας.
  • Επιδιώκουμε η ευγένεια, ο σεβασμός η λεπτότητα και η φιλικότητα του προσωπικού με το οποίο γίνεται η επικοινωνία, να αποτελεί τον κανόνα και όχι την εξαίρεση, στην επαφή με τον επισκέπτη.
  • Με δεδομένες την φερεγγυότητα, την υπευθυνότητα και την αξιοπιστία, έχουμε χτίσει την φήμη του ονοματος αλλά και των χαρακτηριστικών του προσωπικού μας.
  • Προσπαθούμε να ανταποκρινόμαστε άμεσα με κατανόηση στις όποιες ανάγκες και επιθυμίες των πελατών μας, ώστε η εξυπηρέτηση να γίνεται εξατομικευμένα και πιο προσεγμένα, ειδικά για τακτικούς πελάτες
  • Τέλος κύριο μέλημά μας αποτελεί η ασφάλεια που αφορά στην αποφυγή του κινδύνου, την έλλειψη ρίσκου ή αβεβαιότητας. θεωρούμε πολύ σημαντικό για τους πελάτες να τους παρέχεται μια ασφαλής υπηρεσία όσον αφορά στην φυσική και σωματική τους ασφάλεια.

 

 

ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

ΤΑΝΤΣΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

As you found this post useful...

Follow us on social media!

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!